17 juli 2024
Uw administratie, onze zorg!
Belastingen, Administraties, Administratiekantoor, Mesteda, Professioneel, Bedrijfsadministratie, Boekhouding, Loonadministratie, MKB

Administratiekantoor Mesteda

 

Vanaf eind jaren ’60 werden diverse werkzaamheden, zoals belastingen en administraties, verricht uit hobbyisme voor een kleine kring bekenden. In de loop der jaren breidde deze kring zich, via via, meer een meer uit en werd er op steeds professionelere wijze belastingaangiften, alsmede verzoek- en bezwaarschriften en administraties voor een groeiende groep derden verzorgd. Zo is administratiekantoor Mesteda ontstaan.   Een aanbod op professioneel deskundigheidsniveau in combinatie met persoonlijke en vertrouwelijke werkwijze. Een kantoor dat de moeite neemt om voor de eerste keer bij u thuis te komen en alle belastingaangelegenheden rustig met u door te nemen. Dit heeft tot gevolg dat er vaak ook meerdere gegevens boven water komen die ons kantoor in staat stelt een correct en volledig mogelijke aangifte te doen.   Daarnaast hebben wij als administratiekantoor ons sinds enkele jaren ook op het gebied van bedrijfsadministratie, boekhouding en loonadministratie professioneel ontwikkeld en kunnen diensten aanbieden ten behoeve van kleine bedrijven (eenmansbedrijven en Vennootschappen onder Firma VOF en MKB bedrijven met een maximum van 100-150 personeelsleden).

Heeft u een vraag over Administratiekantoor Mesteda? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.

Dhr.

Mevr.

2012 © Mesteda. All rights reserved. Realisatie: Yorell Internet Solutions